Vin-O en af de lokale

Selv om Vin-O hovedsageligt er en Vinbar der også sælger lækker tapas, eller en Tapasbar med fokus på god vin – ja så kan du selvfølgelig også både købe øl og kaffe. Og det er ikke en hvilken som helst øl og kaffe, begge dele er nemlig fremstillet med stor kærlighed, og som et ekstra plus – lige i nærheden af Vin-O.

At vi har kunne kombinere høj kvalitet med ønsket om at hente så mange lokale varer som muligt, er helt i tråd med den oplevelse vi ønsker at give dig når du besøger os på Vin-O – nemlig nærhed og kvalitet!

Øl fra FUGLSANG

Bryggeriet Fuglsang er Danmarks ældste familieejede bryggeri og har brygget øl siden 1865. I dag omfatter bryggeriet Mineralvandsfabrikken Frem og de tilhørende brands: Frem og Adelhardt. Derudover er Fuglsang ophavsmand til Urban Cocktails – en serie af cocktails på taphaner.

I dag producerer Bryggeriet altså både øl, sodavand, saft, tonic og cocktails. Dermed er Fuglsang altså et mellemstort dansk bryggeri og totalleverandør på en lang række hoteller, restauranter, kroer, caféer, cafeteriaer og barer rundt om i landet. På detailsiden er bryggeriet også landsdækkende og er blandt andet til stede i alle Rema 1000 butikker.
Brandet har stor appel i hele landet, men Bryggeriet vil altid have en sønderjysk genklang.

God fornøjelse med vores drikkevarer!

Besøg os hos Vin-O og smag den spændende øl fra Fuglsang. Bestil dit bord her.

Kaffe fra Køge Kafferisteri

Bestiller du en kop kaffe hos os, vil din oplevelse være af lokal art. Køge har nemlig også et kafferisteri. Selve kaffen er naturligvis ikke af dansk afstamning, men selve ristningen den er forgået lige rundt om hjørnet fra Vin-O – og så er smager den helt fantastisk. Køge Kafferisteri fremstiller kaffe fra flere forskellige steder, og hos os kan du prøve et par forskellige af kafferne.

Vil du være sikker på at der står et bord klar når du vil prøve kaffen fra Køge Kafferisteri? Så bestil dit bord hos Vin-O her.