Vin-O en af de lokale

Selv om Vin-O hovedsageligt er en Vinbar der også sælger lækker tapas, eller en Tapasbar med fokus på god vin – ja så kan du selvfølgelig også både købe øl og kaffe. Og det er ikke en hvilken som helst øl og kaffe, begge dele er nemlig fremstillet med stor kærlighed, og som et ekstra plus – lige i nærheden af Vin-O.

At vi har kunne kombinere høj kvalitet med ønsket om at hente så mange lokale varer som muligt, er helt i tråd med den oplevelse vi ønsker at give dig når du besøger os på Vin-O – nemlig nærhed og kvalitet!

Øl fra Bryghuset Braunstein

Synes du også at kulturen omkring alle de mange micro-bryggerier i Danmark, er med til at berige gastronomien herhjemme? Så er vi sikre på at du vil finde vores øl fra Bryghuset Braustein, som oven i købet ligger på Køge Havn, både fulde af utrolig spændende og som en kæmpe gevinst. Derfor er vi selvfølgelig også meget glade for at vi kan servere en øl for dig, som ikke alene er oplevelse, men som også er lokal og dermed er med til at repræsenter en god tur til Køge, på samme måde som vi selv ønsker at gøre det.

Besøg os hos Vin-O og smag den spændende øl fra Bryghuset Braunstein. Bestil dit bord her.

Kaffe fra Køge Kafferisteri

Bestiller du en kop kaffe hos os, vil din oplevelse være af lokal art. Køge har nemlig også et kafferisteri. Selve kaffen er naturligvis ikke af dansk afstamning, men selve ristningen den er forgået lige rundt om hjørnet fra Vin-O – og så er smager den helt fantastisk. Køge Kafferisteri fremstiller kaffe fra flere forskellige steder, og hos os kan du prøve et par forskellige af kafferne.

Vil du være sikker på at der står et bord klar når du vil prøve kaffen fra Køge Kafferisteri? Så bestil dit bord hos Vin-O her.