Vin-O din tapas- og vinbar i Køge

Nærhed, kvalitet og gode smags oplevelser krydret med hygge, det er de oplevelser vi håber du har med dig, efter et besøg hos Vin-O. Ligegyldig om det besøger Vin-O for at besøge en Vinbar eller en Tapasbar, så skulle oplevelsen gerne være det samme, nemlig at du har været på et spændende besøg hos os, Frank og Karina. For os er det nemlig ikke bare en tapasbar eller en vinbar, for os er det som var du gæst i vores eget hjem – og kun det bedste er godt nok til vores gæster.

Leder du efter en god Tapasbar?

Så behøver du ikke lede længere! Vælger du at besøge Vin-O hovedsageligt for at spise tapas, så går du ikke forgæves. Gennem en årrække har tapas hørt til blandt vores absolutte favoritter. Derfor er vores tapas gennemprøvet og forfinet. Er en tapasbar ikke bare en tapasbar, så tror vi at tapasbaren Vin-O vil falde i din smag.

Bestil dit bord her.

Vin-O også en fantastisk Vinbar

God stemning og god vin går hånd i hånd, det kan de fleste voksne mennesker nikke genkendende til. Hvis du har lyst til at nyde et, eller flere, glas god vin, og samtidig nyde et afslappet øjeblik, mener vi selv at vores vinbar tæt på Køge Torv, et er fantastisk bud på STEDET.

Vinbaren Vin-O har et bredt vinkort ligegyldigt om du er til bobler eller til rødvin, til hvidvin eller rosé, så er der lidt for enhver smag. Vinen på vores vinkort er nøje udvalg, ud smag og aroma, men også ud fra hvilke vine der passer allerbedst til vores lækre tapas. Vores mål er at du får nøjagtig den vinoplevelse du kom for at få.

Kom forbi og prøv et glas af vores dejlige vin – bestil bord her.

Er Vin-O en tapasbar eller en vinbar?

Ja det spørgsmål sidder du muligvis med lige nu – og det er egentlig forståeligt nok. Men for os er forskellen egentlig ikke så stor. Vin og tapas er for os simpelthen indbegrebet af hygge og stemning og derfor fuldstændig uadskillige. Derfor er Vin-O både en vinbar og en tapasbar.